Kan foregå i hyggelige rammer her i min praksis. Alternativt kan jeg komme på besøg i jeres hjem, hvis det skønnes at hjemlige trygge rammer giver et bedre grundlag for en god process.

Hvorfor familieterapi?

Man kan vælge at søge terapeutisk rådgivning som familie, hvis man oplever udfordringer i relationen til sine børn eller familien generelt har behov for at investere i at kigge på deres relationer for at gøre dem stærkere og sundere.

Nogle gange kan kommunikationen være svær i familien og det kan være svært at skelne problematikkerne fra hinanden.

Det kan være bekymring for ens barns eller egen trivsel i en familiesammenhæng.

Man kan føle, man har udfordringer i grænsesætning og opdragelse.

Mor og far kommer ofte op at diskutere over deres syn/holdning til børneopdragelse, forventninger til børnene og hinanden mv.

Der kan være mange andre årsager til, at man ønsker at søge støtte og rådgivning igennem familieterapi.

Min rolle som terapeut er, at observere og lytte til jer. At I systematisk får klargjort og skilt historierne fra hinanden, så I alle kan blive bevidst om, hvilke fortællinger, der er jeres dominerende fortællinger og hvor I kan fortælle nogle ressourcefyldte alternative fortællinger frem, vi kan arbejde videre med, for at styrke jeres famile og bevidstgøre handlemuligheder til at arbejde med de udfordringer og problematikker, som netop I er optaget af i jeres familie.

 

Pris: 1000 kr pr session a 75min