Jeg er en 45 årig kvinde med mange års erfaring i arbejdet med mennesker med forskellige problematikker og udfordringer. Jeg brænder for at støtte mennesker i, at finde deres ressourcer og kompetencer -også i de svære situationer i deres liv. Både som fagperson og privatperson engegerer jeg mig i andre menneskers trivsel og er oprigtig nysgerrig på, at høre om deres fortællinger, erfaringer og levet liv.

Jeg er uddannet pædagog i år 2000 og har arbejdet med forskellige målgrupper og borgere igennem mit pædagogiske virke.
Her kan f.eks. nævnes;
skolepædagog
børn og unge med autismespektrumforstyrrelser
domsanbragte unge
misbrugere
undervisning indenfor uledsagede flygtninge og andre integrationsopgaver

Herudover har jeg læst religionsfilosofi og europæisk idehistorie på Aalborg universitets åbne uddannelse

Jeg har desuden læst cand.pæd.psyk på Danmarks pædagogiske universitet dog uden at færdiggøre mit speciale, da jeg selv blev mor til mine to mindste børn med kort mellemrum og derfor ikke fik den gjort færdig.

MBSR mindfulnessinstruktør
Master i NLP
Eksamineret erhvervsyoga instruktør
Eksamineret børneyogalærer
1 modul af yoga for the special child

Stud. narrativ psykoterapeut på DISPUK i Aarhus

Eksempler på opgaver igennem egen samtalepraksis:
Støttekontakt opgaver for div. kommuner i arbejdet med unge med angst, gennemgribende udviklingsforstyrrelser mv.
Undervist i yoga i børnehaver, skoler, SFOér og Ranum efterskole.
Undervist i yoga og mindfulness indenfor asylområdet for uledsagede mindreårige flygtninge.
Undervist 1:1 i yoga til børn og unge med særlige behov.
Samtaleterapi 1:1 med børn, unge og voksne

Når jeg skal redegøre for hvem jeg er i mit privatliv oplever jeg mig selv som et passioneret menneske, der elsker livets mange facetter. Jeg er et åbent og rummeligt menneske, der er nysgerrig på andre mennesker og forsøger at sætte mig ind i andre menneskers virkelighed og livshistorier. - Også selvom de til tider kan være anderledes end mine egne historier.

Privat er jeg gift og har tre skønne børn i alderen 9, 11 og 19 år. Jeg dyrker yoga på daglig basis. Herudover er heste en del af min families livsstil og vi rider allesammen. Mine børn rider konkurrenceridning men der kan også blive plads til en hyggetur i naturen.

Vi er en familie, der holder af litteratur og både jeg, min mand og børn er glade for gode fortællinger både i bogform og på film. Herudover forholder vi os meget til samfundet og de debatter der er aktuelle. Herudover rejser vi gerne på ferie men holder også af gode udflugter både i naturen men også i teatret, biografen, museer, koncerter osv. i Dk og udlandet. Når jeg har tiden til det, holder jeg selv af at skrive. Indtil videre er dette helt for min egen interesses skyld og til skrivebordsskuffen (eller i en moderne tid, til en fil på computeren)Dog finder jeg en vis charme ved at skrive i notesbøger og finder stor fordybelse og mindfulness i dette.

Jeg er et socialt menneske med gode venner og relationer, som jeg holder meget af at være sammen med i forskellige situationer. Jeg sætter stor pris på både familie -og venskabsrelationer i mit privatliv.

Jeg har et rigt levet liv med mange erfaringer både privat og i mit professionelle liv. Dog skaber vi levet liv igennem hele livet, hvorfor jeg også selv hele tiden er i udvikling, hvilket giver livet substans og livskraft. “No man is an Island” Skrevet af forfatteren John Donne i bogen med samme titel. “No man -or woman is an Island” er en sætning, der er vigtig for mig, da vi på en eller anden måde alle er forbundet med hinanden igennem vores relationsdannelser og livsfortællinger. Vi skaber vores identiteter og fortællinger i relationen uanset om det er i privat eller arbejdsmæssigt regi. På en eller anden måde, rammer sætningen godt ind i min livsanskuelse og/eller menneskesyn. -Vi har brug for hinanden, da vi er sociale væsener.