Parterapien foregår oftest i min klinik, hvor jeg igennem samtaleterapi, støtter jer i jeres process til at finde den rigtige løsning for jer. Det er ikke min opgave at få et par til at blive sammen eller ej. Men derimod er det min opgave, at støtte og bevidstgøre jer i jeres process til at finde frem til, hvilken løsning der er bedst for jer og jeres videre fremtid på en etisk og forsvarlig måde for jer.

Hvorfor gå i parterapi?

Ind imellem drukner kærligheden i dagligdagens forpligtigelser og ansvarsområder såsom børn, jobs, fritidsaktiviteter med mere. Man glemme at se, mærke og lytte til hinanden og kommunikationen og vores følelser kan gå i hårdknude.

Nogle gange begynder man at tage hinanden for givet og man mærker ikke rigtig passionen og kærligheden mere i forholdet.

Andre gange kan den ene -eller begge parter have haft et sidespring eller et forhold til en tredje person, der sætter følelser igang såsom; tillidsbrud, mistro, ked af det hed, vrede, jalousi mf.

Det kan også være helt andre grunde til, at et par vælger at søge professionel hjælp til at få udredt sine problemer og udfordringer i et parforhold.

Uanset om det er det ene eller andet, vil I hos mig møde en professionel terapeut, der tager jer alvorlige både som individer og som par. Sammen undersøger vi jeres fælles livshistorier. Hvilke fortællinger er jeres dominerende fortællinger om jer selv og hinanden? Hvor er der nogle alternative og ressourcefyldte fortællinger til disse? Igennem narrativ guidning går I på opdagelse i disse, der bliver skrevet ned og systematisk perspetiveret, så I kan blive mere bevidste om, hvilke veje og tiltag, der er bedst for netop jeres parforhold. Sammen bliver I bevidstgjort om I ønsker at leve sammen eller om I ønsker, at gå hver til sit. Det er jeres valg at træffe disse beslutninger under kyndig og professionel guidning til at finde den løsning, der er bedst for netop jer og jeres livssituation og virkelighed.

 

Pris: 900 kr pr session a 75min